Expatswoningverhuur Den Haag

Voor meer informatie over expatswoningverhuur Den Haag bent u aan het juiste adres bij Den Haag Expats. Wij hebben veel ervaring met het verhuren van woningen aan expats in de regio Den Haag. Daarnaast hebben wij connecties met bedrijven die gebruik maken van expats waardoor wij binnen korte tijd een geschikte huurder voor uw woning vinden.

Expatswoningverhuur Den Haag: Wat is een expat?

Expats zijn werknemers uit het buitenland die zijn ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Door hun hoge inkomen zijn het betrouwbare huurders en zoeken zij huurwoningen in het duurdere segment. Dit zijn huurwoningen die andere huurders niet kunnen of willen betalen. Expats hebben in veel gevallen een arbeidscontract voor 1 tot 3 jaar, hierdoor zoeken zij een tijdelijke woning in Nederland. Na de verhuurperiode komt u woning vrij voor verkoop, eigen gebruik of een nieuwe verhuurperiode. In veel gevallen kunt u uw meubels gewoon laten staan. Den Haag is vanwege haar internationale karakter, denk aan het Internationaal Gerechtshof en Internationaal Strafhof, een gewilde stad voor expats.

Expatswoningverhuur Den Haag: Werkwijze

Den Haag Expats heeft veel ervaring met het verhuren van huizen. Naast het verhuren aan expats, kunt u ook bij ons terecht voor o.a. het verhuren van uw te koop staande woning. Uw woning wordt op diverse websites geplaatst voor woningzoekenden. Wij streven uw woning binnen korte tijd te hebben verhuurd. De potentiële huurder wordt gescreend op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo heeft u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. Daarnaast doen wij een initiële inspectie van de woning, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen wij een degelijk huurcontract voor u op.
Wilt u meer weten over expatswoningverhuur Den Haag via Den Haag Expats? Neem contact op via info@denhaagexpats.nl of bel 070 – 500 1800!

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close