Koopwoning verhuren Den Haag

Koophuis verhuren Den Haag? U bent hiervoor ook aan het juiste adres bij Den Haag Expats! Een koophuis verhuren is voor veel mensen een fijne oplossing, bijvoorbeeld voor gezelschap of om extra inkomsten te genereren. Den Haag Expats heeft veel ervaring op het gebied van tijdelijke verhuur en onbepaalde verhuur. Deze ervaring zetten wij graag in om u te helpen met het verhuren van uw koophuis.

Koophuis verhuren Den Haag: Wat doen wij voor u?

Het verhuren van een koopwoning brengt veel zaken met zich mee die moeten worden geregeld, zoals het opstellen van een contract en het vinden van de perfecte huurder. Den Haag Expats wil u zoveel mogelijk van deze zaken uit handen nemen. Zo zoeken wij de geschikte huurder en onderwerpen wij deze aan verschillende screenings zoals een antecedentencontrole, identiteitscontrole en meerdere creditchecks. Ook stellen wij een waterdicht huurcontract op, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen wij een initiële inspectie van de woning.
Bij het verhuren van een koophuis is het belangrijk om rekening te houden met uw kredietverstrekker, vaak wordt er een huurbeding geplaatst in de hypotheekakte. U kunt ervoor kiezen om te verhuren zonder toestemming van de bank.
Wilt u meer informatie over koophuis verhuren Den Haag via Den Haag Expats? Neem contact met ons op via info@denhaagexpats.nl of bel 070 – 500 1800!

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close